Interessert i journalistikk og kommunikasjon? Dette er sommerjobben for deg

Vi søker en driftig student som vil hjelpe oss med kommunikasjon i sommer

Zephyr er et vindkraftselskap som har arbeidet med fornybar energi siden 2006. Med en sterk tilstedeværelse i Norge, Sverige og Island, bidrar vi til en bærekraftig fremtid gjennom utvikling, bygging og drift av vindkraftverk.

I sommer har du muligheten til å få verdifull erfaring og bidra til å forme fremtiden for bærekraftig utvikling gjennom en sommerjobb hos oss. Vi ser etter flere studenter som kan jobbe sammen i 6-8 uker gjennom sommerferien. Arbeidssted vil være våre kontorer i Oslo eller Sarpsborg (mulighet for noe hjemmekontor).

Hva vil oppdraget bestå av?

Vi ser for oss to hovedprosjekter man vil jobbe med:

  • Innhold på hjemmeside: Utvikle nytt innhold til våre hjemmesider, samt optimalisering av eksisterende innhold.
  • Sosiale medier: Kartlegge og samle eksisterende video- og bildene våre for å lage et bilde- og videoarkiv, samt arbeide med en plan for hvordan det best kan brukes i sosiale medier, fortrinnsvis LinkedIn og Instagram.

Hvem ser vi etter?

Vi ser fortrinnsvis etter kommunikasjons- eller journalistikkstudenter, men studenter med annen fagbakgrunn kan også være relevant. Søkere bør ha følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Gode kommunikasjonsevner: Evne til å analysere kompleks informasjon og formidle dette på en enkel måte med godt språk.
  • Initiativrik og selvstendig: Vi ser etter kandidater som tar initiativ, arbeider selvstendig og viser engasjement og ansvar i sine prosjekter.
  • Redigering: Erfaring med enkel redigering og videoproduksjon, samt erfaring med å jobbe med websider

Send søknad, CV og karakterutskrift til ksl@zephyr.no med emne «Sommerjobb Zephyr kommunikasjon» innen 15.05.2024. Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med Leder for HR, Karina Sandell Lauritzen, enten via nevnte epost eller på telefon 918 58 159.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OM ZEPHYR

Zephyr er i dag et fullintegrert vindkraftselskap, som dekker hele verdikjeden. Fra den første dialogen med grunneiere og lokalsamfunn til prosjektutvikling, finansiering, bygging og kommersiell drift av vindkraftverk. Les mer om oss på våre hjemmesider https://zephyr.no/om-zephyr/