Jobbe hos oss

Vil du jobbe med å løse vår tids aller største utfordring? Zephyr får du være med på å utvikle ny fornybar energi, som er nøkkelen til å redusere de globale klimagassutslippene 

Vi er et engasjert team, med høy fagkompetanse og det vi mener er en unik kultur. I Zephyr er det godt samhold, mye arbeidsglede, godt humør og stor tillit. Vi lever etter verdiene våre: ansvarlige, grundige og respektfulle. 

Vi er i dag 13 ansatte i Norge og fire i Sverige og Island, og vi samarbeider på tvers av landegrensene.
Teamet vårt har bakgrunn fra (ramse opp fagområde:, finans/ingeniører administrasjon etc). Vi er et mangfoldig selskap, både i alder og kjønn. Noen er yngre fra trainee-posisjoner og andre har lang erfaring fra kraftbransjen.  

Zephyr jobber med å utvikle nye vindkraftprosjekter i Norden(?) og er på vei inn i nye markeder. Samtidig har selskapet en stor og voksende portefølje av utviklingsprosjekter, fra tidlig til investeringsmodne prosjekter. 

Selv om vi er et relativt lite selskap, må teamet sammen beherske alle fagfelt som kreves i et kraftselskap: Fra utvikling og finansiering til utbygging og drift av vindkraftverk. Dette gjør at arbeidsdagen blir svært variert. Selv om det kreves mye selvstendig jobbing, vil du aldri være alene i Zephyr. Vi jobber tett og hos oss får du utvikle deg faglig sammen med noen av de flinkeste folka i bransjen. 

Vi er alltid på jakt etter flinke folk med de rette verdiene. Er du nysgjerrig på Zephyr, ta gjerne kontakt, selv om vi ikke har utlyste stillinger. 

Ta kontakt med oss →